Ciberžolės, morkų ir imbiero vitaminų receptai sustiprina imunitetą » Gydomės Patys
Registruotis    Prisijungti
Prisijungti
» » » Ciberžolės, morkų ir imbiero vitaminų receptai sustiprina imunitetą
167

Ciberžolės, morkų ir imbiero vitaminų receptai sustiprina imunitetą

Ciberžolės, morkų ir imbiero vitaminų receptai sustiprina imunitetą
Vitamino ciberžolė, morkų ir imbiero yra maistingas ir daug vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie padės padidinti jūsų kūno apsaugą.
Šis vitaminas yra skanus, maistingas ir sveikas.



Kreminė konsistencija yra galingas energijos , maistinių medžiagų ir baltymų šaltinis .

Imbierų, bananų, ananasų, ciberžolės, citrinų ir morkų mišinys yra priešuždegiminis, imunitetą stiprinantis, puikiai tinkamas pusryčiams ar popietiniams užkandžiams.

Sužinokite apie kiekvieno iš šių ingredientų pranašumus:
Imbieras: suteikia imuniteto stiprinimą , kovoja su infekcijomis ir kūno uždegimu.
Bananas: susijęs su virškinimu, mažina kraujospūdį, turi daug kalio ir sveikų angliavandenių.
Ananasai : turtingi vitamino C ir antioksidantų, jie vis tiek energizuoja, apsaugo nuo uždegimo ir padeda virškinti.
Ciberžolė (arba ciberžolė): yra priešuždegiminė, turtinga antioksidantų, kovoja su cistine fibroze ir laisvaisiais radikalais bei mažina cholesterolio kiekį.
Citrina: užpildyta vitaminu C ir antioksidantais, veikia kaip natūralus antibiotikas ir stiprina imunitetą.
Morkos: yra antioksidantas, turtingas vitamino A ir beta karotino, padeda regėjimo sveikatai ir kovojant su laisvaisiais radikalais.
Štai kaip pasigaminti skanų ciberžolės, morkų ir imbiero vitaminą.
Ingredientai
Morkų sultys

2 puodeliai morkos supjaustytos griežinėliais
1 su puse puodelio filtruoto vandens
Vitaminas
1 didelis prinokęs bananas (anksčiau nuluptas, supjaustytas griežinėliais ir užšaldytas)
1 puodelis šaldytų arba šviežių ananasų
1/2 šaukšto šviežio imbiero (tarkuoto)
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
1/2 puodelio morkų sulčių
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių (iš 1/2 nedidelės citrinos gaunama 1 valgomasis šaukštas arba 15 ml)
1 puodelio l nesaldinto migdolų pieno
Paruošimas:
Padaryti morkų sulčių pridedant morkos (griežinėliais) ir filtruotą vandenį, kad maišiklis dideliu greičiu, kol koše tekstūros. Įpilkite daugiau vandens, jei jums sunku sumaišyti.
Sultis supilkite į dubenį, kol ištirps visas skystis.
Morkų sultis supilkite į maišytuvo stiklinę.
Maišytuve sumaišykite sultis su kitais ingredientais; gerai išmaišykite iki kreminės ir minkštos. Įpilkite daugiau morkų sulčių arba migdolų pieno, jei jums sunku sumaišyti. Mediniu šaukštu, jei reikia, subraižykite šonus.
Paragaukite ir sureguliuokite skonius pagal savo skonį, įpildami daugiau bananų ar ananasų, kad pasaldintumėte, citrinos – iki rūgštingumo, imbierą – pagal prieskonį, o ciberžolę – kad sušiltų.
Gerai, dabar tik tarnauk.

Šaltinis: paranormal.lt

Skaitė: 167   

Komentarai

Sitede kayıtsız olarak olarak gezinmektesiniz.
Sayın ziyaretçimiz size üye olmanızı tavsiye ederiz.